Zonadvies

De Zonnestudio is hét adres voor professioneel zonnenbank advies. Of u nu onder de zonnebank gaat liggen of een strandvakantie in de planning heeft; afhankelijk van uw huidtype en de tijd die u al in de zon heeft doorgebracht bieden onze speciaal opgeleide zonnebank consulenten een zon advies op maat.

Het is van groot belang om de tijd onder de zonnebank rustig op te bouwen en hierbij gebruik te maken van de juiste zonnecosmetica. Verantwoord zonnen begint bij De Zonnestudio.

Langskomen in onze zonnestudio

Voor een professioneel zonnebank advies kunt u binnenlopen in een van onze zonnestudio’s. De Zonnestudio is zeven dagen per week geopend en is vanuit verschillende plaatsen als Pijnacker, Voorburg, Den Haag, Delfgauw, Leidschendam, Ypenburg, Nootdorp en Leidschenveen goed bereikbaar.

 

Zon advies 1: zonnebank vóór de vakantie

Gaat u bijna op zon of wintersportvakantie? Dan is het aan te raden om uw lichaam vast te laten wennen aan de UVA en UVB staling. Een zonnebank geeft net als de zon UVA en UVB straling af. In tegenstelling tot de zon is de straling van de zonnebank wél consistent. Wanneer uw huid stap voor stap kan wennen aan het zonlicht, verkleint u de kans op zonne-allergie en verbranding. Onze opgeleide zonnebank consulenten kunnen u hier meer over vertellen.

 

Zon advies 2: zonnebank voor vitamine D

Natuurlijk kunt u bij De Zonnestudio ook terecht om de donkere wintermaanden door te komen. Door gebrek aan zonlicht maken veel mensen ’s winters onvoldoende vitamine D aan. Een gebrek aan vitamine D kan leiden tot klachten als vermoeidheid en lusteloosheid. Net als onder de echte zon maakt uw lichaam onder de zonnebank vitamine D aan. Probeer het eens: u zult merken dat u zich na een bezoek aan de zonnebank een stuk energieker voelt.

 

Zon advies 3: zonnecosmetica

Bij verantwoord zonnen hoort de juiste zonnecosmetica. Met zonnecosmetica beschermt u uw huid onder de zon én de zonnebank. Verder helpt zonnecosmetica om uw huid sneller en dieper bruin te laten worden. Ook blijft uw huid langer op kleur. Bij een zonnenbank advies adviseren onze medewerkers dan ook standaard over bijpassende zonnecosmetica. In onze Zonnestudio verkopen wij onder meer zonnebankcrèmes, -gels, after-sun en buitenzonproducten.

 

 

Bekijk al onze locaties

 

Dorpsstraat 72, 2631 CV

Nootdorp

015 310 6028

info@zonnestudionootdorp.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00

Damplein 67, 2265 AD

Leidschendam-Voorburg

070 213 6494

info@zonnestudioleidschendam.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00