Zonnestudio Leidschenveen is dagelijks geopend!

Zonnestudio Leidschenveen is een Ergoline zonnestudio met verschillende modellen Ergoline zonnebanken van superieure klasse. Wij staan dagelijks voor u klaar om uw bruiningssessie vlekkeloos te laten verlopen. Verantwoord en hygiënisch zonnen staat bij onze zonnestudio op de eerste plaats, daarom adviseren onze gediplomeerde medewerkers altijd welke zonnebank en zonnecosmetica het beste aansluiten bij uw huidtype.

Waarom onder de zonnebank bij De Zonnestudio?

De aanmaak van vitamine D is voor ons lichaam van een zeer belangrijk proces. Een tekort aan vitamine D kan voor een moe en lusteloos gevoel zorgen. In de winter merk je vooral dat dit het geval is, wanneer de zon minder schijnt en je het grootste gedeelte van de dag binnen zit. Onder een zonnebank wordt je net als zonlicht blootgesteld aan UVA en UVB straling, waarmee het zelfde effect wordt bereikt. Het grote verschil is echter dat onder de zonnebank de straling altijd hetzelfde is, waardoor het zonnen een stukken veiliger is!

Onder de zonnebank liggen is niet alleen goed in de winter, het is ook verstandig om voordat u op vakantie gaat een zonnebank kuur te volgen. Hierdoor kan uw huid namelijk wennen aan UV straling en zult u minder snel verbranden of een zonne-allergie ontwikkelen in uw lichaam.

Dagelijks geopend

Zonnestudio Leidschenveen is zeven dagen per week geopend. De zonnestudio ligt aan het Jaap Hoekdreef 18 (in het Winkelcentrum ’t Hoge Veen) en is eenvoudig te bereiken vanuit de omringende plaatsen Den Haag, Ypenburg, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp, Voorburg en Leidschendam.

Goede zonnecosmetica

Middels de juiste zonnecosmetica blijft uw huid beter beschermt, blijft uw huid langer op kleur én wordt u sneller en dieper bruin. In onze zonnebankstudio verkopen wij diverse zonnecosmetica, zoals zonnebankcrèmes, -gels, after-sun en buitenzonproducten. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag welke zonnecosmetica u nodig heeft om verantwoord en effectief te zonnen.

Bruinen Bij De Zonnestudio

Neem contact met ons op

 

Bekijk al onze locaties

 

Dorpsstraat 72, 2631 CV

Nootdorp

015 310 6028

info@zonnestudionootdorp.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00

Damplein 67, 2265 AD

Leidschendam-Voorburg

070 213 6494

info@zonnestudioleidschendam.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00

Jaap Hoekdreef 18, 2492 JS

Den Haag

070 211 7358

info@zonnestudioleidschenveen.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00