Zonnecosmetica

Veilig en verantwoord zonnen staat bij De Zonnestudio voorop. De juiste producten beschermen uw huid en zorgen en bovendien voor dat deze sneller en dieper bruin wordt. Ook niet onbelangrijk: uw huid blijft door de crèmes een stuk langer bruin dan wanneer u zonder cosmetica gaat zonnen. Onze studio werkt uitsluitend met de beste producten, waaronder Devoted crème en Australian Gold crème. Onze consulenten adviseren u graag over welk product het meest geschikt is voor uw huid.

Devoted crème

Devoted Creations is een exclusieve lijn van crèmes, lotions en aftersuns speciaal voor de zonnebank. Alle Devoted crèmes bevatten Aloë Vera, dit zorgt voor een zachte en soepele huid. Devoted Creations heeft producten voor ieder huidtype en iedere bruiningswens.

Australian Gold

Australian Gold behoort samen met Devoted crème tot de top aanbieders van zonnecosmetica. Australian Gold heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve crèmes en lotions die uw huid optimaal beschermen en bovendien prachtig mooi bronzen.

Zien we u in een van onze zonnestudio’s?

Voor alle zonnecosmetica, zowel voor in de zon als onder de zonnebank en een gedegen advies kunt u terecht bij De Zonnestudio. De locaties van De Zonnestudio zijn eenovoudig bereikbaar vanuit verschillende plaatsen als Delfgauw, Leidschendam, Ypenburg, Pijnacker, Den Haag, Voorburg en Leidschenveen.