Welkom bij onze luxe Zonnestudio Leidschendam!

Zonnestudio Leidschendam is een Ergoline zonnestudio met diverse hoogwaardige modellen Ergoline zonnebanken. Verantwoord zonnen en hygiëne staan bij onze zonnestudio op de eerste plaats. Onze gediplomeerde medewerkers adviseren u graag welke zonnebank en zonnecosmetica het beste bij uw huidtype passen zodat u onbezorgd kunt genieten. U kunt nu zonnen vanaf €10,-* Een gezonde kleur voor maar 10 euro: het kan bij zonnebankstudio Leidschendam.

Waarom onder de zonnebank bij De Zonnestudio?

In de zomer speelt ons leven zich vooral buiten af en schijnt de zon bovendien meer dan in de herfst of winter. Ons lichaam krijgt hierdoor voldoende kans om vitamine D aan te maken. Het is belangrijk voor onze gezondheid dat we ook in de winter ons vitamine D level op pijl houden. Een tekort aan vitamine D kan zorgen voor een moe en lusteloos gevoel.

De Ergoline zonnebanken in onze zonnestudio geven zowel UVA als UVB straling af. Hierdoor wordt hetzelfde effect bereikt als met natuurlijk zonlicht. Een voordeel van de zonnebank is dat de straling altijd hetzelfde is en daardoor een stuk veiliger. Ook voordat u op vakantie gaat is het verstandig een zonnebank kuur te volgen. Zo kan uw huid vast wennen aan de UV straling zult u minder snel verbranden of een zonne-allergie ontwikkelen.

Dagelijks geopend

Zonnestudio Leidschendam is zeven dagen per week geopend. De zonnestudio ligt aan het damplein 67 (in het verlengde van de Damlaan) en is eenvoudig bereikbaar, ook vanuit de omringende plaatsen Den Haag, Ypenburg, Pijnacker, Delfgauw, Nootdorp, Voorburg en Leidschenveen. 

Goede zonnecosmetica

Zonnecosmetica verzorgt uw huid en zorgt voor een lange en diepe bruining. In onze zonnebank studio verkopen wij diverse zonnebankcrèmes, -gels, after-sun en buitenzonproducten. Wij adviseren graag welke zonnecosmetica het beste bij u past.

Bruinen Bij De Zonnestudio

Neem contact met ons op

 

Bekijk al onze locaties

 

Dorpsstraat 72, 2631 CV

Nootdorp

015 310 6028

info@zonnestudionootdorp.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00

Damplein 67, 2265 AD

Leidschendam-Voorburg

070 213 6494

info@zonnestudioleidschendam.nl

}

Maandag t/m zaterdag  09:00 - 21:00
Zondag                             12:00 - 18:00